Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Restaurang Gabriel

En trappa upp, strax under taket på en av stadens mest berömda byggnader. Feskekörka finner du restaurang Gabriel. Självklart med havets alla läckerheter som specialitet, med ostron som något alldeles särskilt.

Restaurang Gabriel är stängt för renovering från och med 1 september. Vi vill tacka alla våra kunder som har njutit av vår mat och hoppas att vi inte säger farväl utan på återseende.

När man slår sig ner och blickar ut över all fiskhandlare kommer man inte mycket närmare havsdjupet utan tuber och cyklop. Här träffar du en av stadens världsmästare. Johan Malm är världens okrönte kung av ostronöppning, med ett antal titlar i prisskåpet. Det är också han som driver restaurangen i andra generationen och restaurangens á la carte är den samma sedan starten 1986. Ostronen är förstås noggrant utvalda, likaså all fisk och skaldjur som står på menyn, garanterat färskt och fräscht. Här kommer fisken in varje morgon för försäljning, tar den slut i köket, springer man bara ner till fiskhandlarna och handlar det som behövs.

Fakta
Kontakt
Hemsida
www.restauranggabriel.se
Telefon
031-13 90 51
Mail
info@restauranggabriel.se
Adress
Feskekôrka
411 20 Göteborg
Öppettider

Tis–tors:
Kl 10.00-17.00

Fredagar:
Kl 10.00–18.00

Lördagar:
Kl 10.00-15.00