Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

The Barn

I centrala Göteborg innanför vallgraven intill Domkyrkan huserar en gammal lada. The Barns historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, ända till 1934 då en viss lada restes på schlätta utanför Vara. 2013 såg fyra vänner från Vara potential i den numera övergivna ladan. De hade en idé om en restaurang som skulle inspireras av den tid då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock.

Menyn på restaurangen skulle vara enkel utan att vara tråkig och kombinera de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. De fyra vännerna gjorde slag i saken och rev ladan som sedan fick uppstå i ny skepnad i hjärtat av Göteborg. Resultatet blev The Barn. När du ser dig omkring i vår restaurang hittar du delar från den gamla ladan.

På The Barn skapar vi det mesta från scratch. Majonnäsen slås kärleksfullt av våra kockar och köttet till burgarna maler vi själva på plats i ladan. Vårt hamburgerbröd är särskilt framtaget för just vår verksamhet, på så vis kan du vara säker på att du inte äter det någon annanstans. Burgarens bädd av krämig prästost har prisats av såväl krögare som statsmän. Eftersom vi hyser stor kärlek för det hemgjorda har vi tagit fram vår alldeles egna snaps och tre sorters öl.

Fakta
Kök

Amerikanskinspirerad
matkultur på ett
närproducerat svenskt
vis med en förkärlek
till Västgötaslätten.

Atmosfär

Familjär
Lantlig

Kapacitet

Restaurang 75 pers.

Övrigt

Gruppmenyer
Menyer på engelska
Hyra hela restaurangen
Uteservering

Kontakt
Hemsida
thebarn.se
Telefon
Take away 031-352 49 49
Mail
info@thebarn.se
Adress
Kyrkogatan 11
411 15 Göteborg
Öppettider

Måndag stängt
Tis-tor 17.00-22.00
Fredag 11.30-14.00
17.00-23.00
Lördag 13.00-23.00
Söndag stängt