Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag.

Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet.
Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder. Idag utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer vi öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Carlsberg, Eriksberg, Falcon, Pripps Blå, Apotekarnes, Ramlösa, Festis och Pepsi.

okorkat

Okorkat.se – Carlsberg Sveriges initiativ för en hållbar utveckling. Här kan du bl a läsa om vårt hållbarhetsprogram Together Towards Zero, där vi fokuserar vårt hållbarhetsarbete inom fyra områden; Noll Koldioxidavtryck, Noll Vattenspill, Noll Oansvarig Konsumtion och Noll Olyckskultur. På Okorkat blandar vi fakta med inspiration med förhoppning att öppna upp till dialog.

Vi skapar mer än dryck. Vi skapar livskraft, gemenskap och njutning.

Alkoholfri öl är smakrik och passar utmärkt till en bit mat, eller bara att dricka. Prova alkoholfri öl och upptäck möjligheten att njuta av riktigt god öl, med mycket smak och utan alkoholen. Läs mer om vårt utbud på okorkat.se