Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Fisk Idag har sedan starten 1992 utvecklats till en betydande aktör i fiskbranschen. Vår position har vi skapats genom engagemang för kundens behov, hög produktkvalitet, leveranssäkerhet och konkurrenskraftiga priser.

Som fisk- och skaldjursleverantör strävar vi efter att vara den ledande aktören på marknaden. Det vill säga leda utvecklingen av fisk-, skaldjur- och därmed relaterade produkter. Med det största sortimentet och bästa servicen skall vi tillgodose våra kunders yttersta förväntningar.
Under de senaste åren har flertalet förändringar genomförts – som gjort oss till en ännu bättre leverantör och samarbetspartner.

En obruten kylkedja

Vi har färdigställt en ny berednings- och produktionslokal som nu är i bruk i fiskehamnen. Nu kan vi följa hela vår verksamhet, från ankomst, beredning, packning till leverans, en obruten kylkedja. De högsta kraven enligt HACCP och Egenkontroll har säkerställts och står under kontroll av Livsmedelsverket. Vår hantering följer ett standardiserat arbetssätt vilket minimera risker för felhantering och garanterar att ledtiderna blir så korta som möjligt.

Ett nytt sätt att koka skaldjur

I vår produktion finner man unika linjer som till exempel vårt skaldjurskokeri där skaldjurskokningen utförs enligt en nyutvecklad metod. Tekniken är den senaste och i särklass den bästa för kvalitet, smak och hållbarhet. Skaldjurslinjen är ett resultat av framgångsrik intern produkt- och processutveckling.

Egen produktion med egna recept

Från vår produktionsanläggning på Öckerö i Göteborgs skärgård strömmar ständigt nya produkter. Här gör vi sillar efter egna recept, sallader, kokar såser och fonder.vi har även ett fullskaligt rökeri på vår Öckeröfabrik. Vi bereder produkter genom att steka, koka fritera och ånga. All produktion sker med handpåläggning där absolut bästa kvalitet garanteras. Recept skapas efter intern produktutveckling samt efter önskemål och av inspiration från våra kunder. Under våren 2019 inviger vi ytterligare cirka 1000 kvadratmeter ny kyl-/frys- och produktionsyta i vår Öckeröfabrik. Vilket kommer medföra flera nya produktionslinjer.

Träna och smaka med oss

I fiskhamnen står vårt visningskök öppet för kunder och leverantörer som vill komma på produktdemos, matlagningsevent eller liknande. Under åren har många gäster besökt oss för t ex; kundträffar, utbildningar, leverantörsträffar, träningspass för kocklandslaget, produktutveckling med mera.