Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Pernod-Ricard Sweden AB är ett svenskt aktiebolag som tillhör Pernod-Ricard Group. Pernod-Ricard skapades 1975 genom en sammanslagning av de ledande franska anisproducenterna (Pernod och Ricard). Sedan starten har företaget haft en stadig tillväxt och har genom stora uppköp, utvecklats till att nu vara ett av världens största företag inom vin- och spritindustrin. Pernod -Ricard finns representerade i de flesta länder med över 18 500 anställda. I Norden finns Pernod Ricard i alla länder med egna organisationer med inriktning på att bygga varumärken och samtidig visa respekt för miljö, kunder och samarbetspartners.

Ett brett sortiment

På den svenska marknaden arbetar Pernod-Ricard Sweden som licensierad importör, agent och konsult inom vin- och spritbranschen. Förutom Pernod-Ricard-gruppens produkter så som Absolut Vodka, Jameson Irish Whiskey, Beefeater Gin, Martell Cognac, Jacob’s Creek, Stoneleigh samt Perrier-Jouët och Mumm så representerar Pernod-Ricard Sweden även ett antal utvalda större producenter. Med detta så representerar de ett komplett och intressant sortiment för den svenska marknaden.

Ansvar, en viktig del av Pernod Ricard

Pernod-Ricard Swedens verksamhet på marknaden sker med omsorg för dess konsumenter och präglas av ett genuint socialt engagemang. CSR är en väl integrerad del av Pernod-Ricard-gruppens DNA. Dessutom vill de aktivt bidra till en utveckling som främjar ett hållbart nyttjande av våra naturresurser.

”Vi vill att våra drycker ska kunna avnjutas med god eftersmak”

– Fabrice Audan, VD Pernod-Ricard Northern Europe