Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Göteborg enda svenska staden

Delice – Good food cities of the world, är ett världsomspän­nande gastronomiskt nätverk som syftar till att uppmuntra härliga matupplevelser. Delice förenar människor och främjar medlemsstäderna genom att koppla samman lokala intressenter, gynna kulinariska tradi­tioner och underlätta samarbeten inom restaurangvärlden. Delice har ett uppdrag att tillhandahålla en möjlighet för diskussion och att dela med sig av gastronomi och bra mat. Göteborg är den enda svenska stad i detta unika nätverk!

De städer som är medlemmar i nätverket har tack vare tradition med starka gastronomiska kulturer och uttalad matfilosofi inverkat på stadens attraktivitet, ekonomiska utveckling, sysselsättning och generellt välbefinnande!

I en stadsmiljö är matutbud viktigt. Städerna har en viktig roll för att utveckla ett kvalitativt och mångsidigt matutbud för lokalbefolkningen och turisterna.
Göteborgs medlemskap i Délice Network är representerade av Göteborg & Co som är övertygade om behovet av att bygga en stark matstrategi i vår stad.