Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Det är skillnad på ställe och ställe. Gör ett aktivt val!

Visita är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag inom besöksnäringen. I mer än 100 år har Visita varit ett stöd för medlemmar och arbetat för att förbättra villkor och förutsättningar för att driva företag inom besöksnäringen. Idag har över 5000 medlemmar valt ett medlemskap i Visita. Bland dem finns restauranger, hotell, campingplatser, nöjesparker, vandrarhem, spa-anläggningar, turistbyråer och skidanläggningar.

Som konsumenter är vi vana vid att göra aktiva val när vi handlar mat i butik. Många är pålästa, tänker till om kvalité, ursprung, miljö och etik. Men vi gör inte samma aktiva val när vi väljer restaurang, kafé eller bar. Det borde vi, men det kan vara svårt. På ytan ser vi ingen skillnad. På ena stället sköts allt perfekt och alla jobbar under bra förutsättningar, på det andra kan det vara raka motsatsen med oklara anställningsförhållanden.

Kolla efter Visitas medlemsmärke

Visitas medlemmar har valt att ta ansvar för både gäster och anställda. De anställda har avtalsenliga löner och är försäkrade genom sina arbetsgivare. Våra medlemmar gör pensionsavsättningar och har förbundit sig att följa Visitas etiska regler. Medlemsmärket på dörren är en kvalitetsstämpel som visar att du gör ett bra val!, Samtliga restauranger i Smaka på Göteborg är medlemmar i Visita. Du hittar alla våra medlemmar på brastalle.se och i vår app Bra ställe.

Titta efter vårt medlemsmärke
nästa gång du väljer ställe!