Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Menigo är en av Sveriges ledande foodserviceaktörer. Vi levererar mat, dryck och restaurangutrustning till restauranger runt om i hela Sverige. Vi tror på att den goda måltiden har kraften att bygga broar mellan människor och skapa hälsa och tillväxt i samhället.
Vi tror på människorna –entreprenörerna, innovatörerna, kreatörerna, hantverkarna – som får det att hända. Vi tror på att mänskliga möten tillför värde och möjligheter att förädla tjänster och produkter.

Vi ser vår roll som en viktig samarbetspartner i förädlingskedjan från gård till gaffel. Vi kan med kompetens, varor och tjänster möjliggöra – och hela tiden underlätta – produktionen av goda och hållbara matupplevelser genom livets alla skeden. Därigenom bidrar vi till ett långsiktigt hållbart samhälle.

Dina råvaror är kärnan i vår verksamhet

Vi har ett brett sortiment som sträcker sig från små närproducerade ostar till olja i tiolitersförpackningar. Vi erbjuder dessutom ett stort sortiment av ekologiska produkter som ständigt är under utveckling. För att förenkla för dig gör vi utifrån vår erfarenhet ett urval som passar din verksamhet. Ett urval där vi blandar kända och nya varumärken, alla från noga kontrollerade leverantörer. Vi vet att alla våra kunders vardag ser olika ut, därför är vår leveranslösning flexibel och kan anpassas efter dina behov.

När du vill handla är vår webshop anpassad efter dig

Att lägga en order sent på kvällen eller tidigt på morgonen är inga problem när du använder vår webbshop. Den är öppen dygnet runt, året om. Här kan du även lägga upp favoritlistor, inventera, få tillgång till recept, kalkyler och mängder med inspiration. 2018 lanserar vi vår leveransapp där du enkelt kan följa din leverans och få notiser om eventuella förändringar. Menigo strävar efter att vara i framkant när det gäller digital utveckling. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra digitala verktyg – allt för att förenkla din vardag.

MED MENIGO PARTNER FÅR DU HJÄLP ATT LYCKAS MED ALLT DET DÄR ANDRA

Vi vet att tiden är dyrbar och att det inte alltid finns tid för något utöver driften. Vi hjälper därför gärna till att förhandla bra avtal till er. Bland annat kan du få hjälp att öka hållbarheten på din krog, till exempel genom grön el och smarta lösningar för att minska matsvinn. Bemanning, säkerhet, lönsamhet och marknadsföring är andra viktiga delar där Menigo Partner kan underlätta. Digitala verktyg som Gastrogate ger dig stora möjligheter att utveckla din verksamhet med hjälp av kundinsikt och synbarhet på webben. Genom Menigo Partner får du anpassade erbjudanden, alla med syfte att förenkla din vardag.

TILLSAMMANS BILDAR VI ETT TEAM, MED DIN VERKSAMHET I FOKUS

Förutom våra säljare, som hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt, finns ytterligare resurser tillgängliga när du behöver. I webbshopen är vår chatt öppen vardagar mellan 8.00 och 17.00. Där får du snabb hjälp att hitta råvaror eller välja produkter.

Våra produktspecialister hjälper dig gärna tipsa gärna om vilka råvaror som passar bäst för dina behov och din verksamhet. Våra egna köksmästare arbetar med menyutveckling och inspiration, de hjälper dig gärna få bättre köksekonomi genom att välja rätt råvaror. Dels via våra digitala kanaler och tidningar, men också via möten.