Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, är en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar du behöver. Varje dag, året runt, tar vi ansvar för att du som kund får de varor, den service och de tjänster du önskar.

Varje dag levererar Martin & Servera-koncernen livsmedel, drycker och utrustning till tusentals kunder runt om i hela Sverige. Våra medarbetare anstränger sig alltid lite extra för dig som kund, och det kan handla om små, men viktiga saker. Vi letar reda på den där ekologiska grönsaken som du vill servera på din restaurang.

Allt från kött till utbildningar

Vi hittar ölet som matchar grönsaksrätterna på menyn perfekt. Vi ordnar premiumköttet som lyfter menyn och gör gästerna extra lyckliga. Det där lilla extra gäller förstås även de utbildningar och tjänster vi erbjuder.

Hållbart, ansvarsfullt och lokalt

Vi prioriterar hållbarhet och långsiktigt tänkande. Vi sätter höga mål för försäljningen av ekologiskt och miljömärkt för att hjälpa våra kunder. Vi jobbar med viktiga frågor som minskad antibiotikaanvändning inom djuromsorgen, hållbart fiske och ökad andel ansvarsfullt producerad soja. Hos oss kan du välja ur marknadens bredaste sortiment av ekologiska produkter. Och vi arbetar kontinuerligt för att öka sortimentet av regionala varor från små och stora svenska producenter.

Vi vill växa tillsammans med branschen

Vi vill hjälpa till att driva utvecklingen framåt och bidra med inspiration, service, kunskap och matglädje i våra kunders vardag. Vi kan den lokala marknaden och finns nära våra kunder, med kontor över hela Sverige.