Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Johan i Hallen startade 1916. Vi har haft ett långt liv i Saluhallen på Kungstorget i Göteborg och det har präglat vår verksamhet mer än något annat. Sättet att möta dig som är kund. Samtalet. Lyssnandet. Att fråga, ge råd, få råd och lösa problem. Att förstå sammanhanget för att kunna ge dig rätt produkter.

Sådana saker har vi tänkt på när vi stått bakom saluhallsdisken och mött våra kunder. Varje gång har målet varit att du ska komma tillbaka. Nästa vecka och nästa vecka igen. För det krävs engagemang i varenda kund, oavsett om det handlas mycket eller lite.

Vårt yrke är att sälja kött, charkuterier, vilt och fågel till människor som är stolta över sitt yrke – att laga mat. Vi vänder oss till dig som uppskattar smak och vill servera mat som ger dina gäster en fin matupplevelse. Om du sedan driver en Michelinkrog eller en foodtruck är inte väsentligt, för vi säljer bara bra produkter oavsett kategori. Och vår definition av bra produkter, är produkter som smakar bra.

Vi vet att du jobbar stenhårt för dina gäster. Det är du som ska ha applåderna. Vi njuter av att vara med och skapa förutsättningarna. När dina kunder är mätta och glada för den upplevelse du gett dem, då har vi lyckats med vårt: att leverera bra produkter och lösa problem. Kanske har vi spårat upp produkter på andra sidan jorden åt dig? Kanske ville du ha köttbitarna styckade på ett sätt du snubblade över i Uruguay? Kanske gjorde vi en ny, helt egen produkt, bara för dig och din restaurang? Idag har vi ett stort sortiment och levererar till restauranger över hela landet.