Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Tingstad är ett familjeägt företag med rötterna i Göteborg. Vi förser den nordiska restaurangmarknaden med över 30.000 produkter inom förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning. Vår vision är att förenkla våra kunders arbetsdag. Detta gör vi genom att erbjuda både produkter och tjänster som behövs dagligen i en restaurang, till rätt pris och med en mycket hög leveranssäkerhet.

REN DISK

Diskrummet är en central del av restaurangens verksamhet. Vi vet hur tidskrävande det kan vara att polera bort slöjor från glasen eller när utrustningen inte doserar rätt. Därför har vi optimerat doseringsutrustningen och förädlat recepturen i vårt eget Tingstad Kem till att bli vad många restaurangägare i branschen intygar är marknadens bästa diskkem. Vi har en flotta på 20 utbildade servicetekniker som arbetar rikstäckande med både service och förebyggande underhåll.

LIVSMEDEL- & SKADEDJURSHANTERING

År 2017 lanserade vi vår nya tjänst med två program inom matsäkerhet och skadedjur. Vi har egna utbildade och mycket kompetenta hygientekniker som tar ett övergripande ansvar så att restaurangen lever upp till myndigheternas krav och branschens normer. Vi erbjuder dessutom en mycket smidig digital egenkontroll som baseras på riktlinjerna från HACCP.

HÅLLBARHET

Vår verksamhet förser den nordiska marknaden med över 30.000 olika produkter. Därför har vi ett stort ansvar, är engagerade och driver flera hållbarhetsfrågor för att påverka våra leverantörer, vår egen verksamhet och våra kunder. Vårt engagemang slutar inte där, vi är involverade i en rad projekt som kan hjälpa till att göra världen lite bättre. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete i vår hållbarhetsredovisning som ligger publicerad på vår hemsida.

LOGISTIK

Vi satsade tidigt på en stark logistik. Vårt nybyggda lager är ett exempel på det.
När våra kunder växer måste vi vara förberedda. Varje dag lämnar 40 lastbilar vårt lager med förnödenheter till kunder i Skandinavien.

Rätt pris direkt, Det är vårt kundlöfte

Med en enorm bredd och en modern e-handel som på ett smidigt sätt presenterar produktutbudet, var det för oss helt naturligt att göra hela vårt sortiment köpbart för våra kunder. Det ställer krav på oss att ha riktigt bra koll på vår prisbild och att erbjuda förhandlade priser, även på sällanköpsprodukter. Vi har applicerat vårt kundlöfte Rätt Pris Direkt på hela vårt sortiment och exponerar alla våra priser på vår e-handel. Vår vision är en enklare arbetsdag för alla som driver verksamhet, det ska vara riktigt enkelt att handla hos Tingstad.

Den enorma bredden av produkter har gjort Tingstad till en marknadsledande distributör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning till restaurangbranschen i hela Norden. Idag finns över 30.000 artiklar i produktportföljen som ständigt växer. Med en mycket modern e-handelslösning gör Tingstad inköpen av förnödenheter till en smidig och enkel del av restaurangägarens arbetsdag.