Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Celebert besök till Göteborg

 

7–9 april 2019 kommer internationella ledare och beslutfattare verksamma inom strategiskt viktiga internationella mötesorganisationer till Göteborg! Tidigare värdstäder har bland annat varit Antwerpen, Wien, Berlin, Lausanne och Paris.

Cirka 400 deltagare kommer hit och representerar över 9 000 möten per år. Temat för 2019 är ”Kunskap och upplysning”.

Vi har en fantastisk möjlighet att visa upp Göteborg för internationella beslutsfattare och inflytelserika personer. Detta är en prestigefull kongress som stärker Göteborg som ett självklart val när man väljer kongresstad. Det är också ett tillfälle att underhålla befintliga kontakter och knyta nya kontakter. Och självklart stärker det Göteborgs varumärke som ”En hållbar stad öppen för världen”.

Smaka på Göteborg har fått i uppdrag att anordna galamiddagen 8 april. Där kommer flera av våra fantastiska kockar att bjuda på vad Göteborg har att erbjuda. Temat är närhet till havet, svensk mat med härliga smaker, hållbarhet och närhet till naturen. Dessutom kommer dessa mötesdeltagare att röra sig i staden och äta mat på våra restauranger.

”This is a congress about ”not-business-as-usual” – You will learn a lot, meet new people and partners, and leave with many new ideas that are directly applicable as an association’s leader. I strongly recommend it!”

 

Bertrand Audoin, Executive Head of Association
International Association of Providers of AIDS Care

 

Vill du se allt fantastiskt som skrivs om Göteborg kan du läsa mer här.