Köp presentkort
Ge bort en smakfull gåva!
Presentkort Köp presentkort

Med ett komplett sortiment och kunskap långt utöver det vanliga

Pac (tidigare Pac-Production) startade 1973 som tillverkare av skokartonger. Idag är vi en fullsortimentsgrossist med ett mycket uppskattat helhetskoncept.  Det innebär att vi, förutom att leta upp de bästa och mest prisvärda förpackningstillverkarna i världen och köpa in direkt från dem, utan fördyrande mellanhänder, även erbjuder massor av kunskap, oslagbar logistik och kundunika lösningar.

Vårt ansvar

Vi på Pac tror på hållbarhet och på att ta ansvar för våra produkter och våra handlingar. Det vi gör ska alltid hålla bästa tänkbara kvalitet och vår verksamhet ska ständigt utvecklas för att bidra till en hållbar värld med miljömedvetenhet i fokus. Det är vårt ansvar.

Hållbara produkter

Vi arbetar ständigt för att få fram produkter som är miljövänliga. I vårt sortiment har vi Urban to Go som erbjuder t.ex. Pulp som är komposterbart tack vare material av växtfiber.
Kaffebägare av gräsfiber är en av våra produkter vi är mycket stolta över. Vi kan även erbjuda kalldrycksbägare i papper, där vi har halverat mängden plastlaminering utan att försämra kvaliteten.

Egen grafisk designavdelning

Ni har kanske en idé om hur ert profilmaterial ska se ut. Då är det bara att lämna skissen (kan vara mer eller mindre avancerad, ritad på en servett funkar bra) till vår grafiska formgivare, som inom kort presenterar en professionell, kundunik och produktanpassad design.

Personlig service

Har du några frågor och funderingar? Eller helt enkelt bara behov av att diskutera med någon som är expert på det här? Hör av dig till din säljare eller kontakta kundtjänst på huvudkontoret i Örebro, tel 019-17 57 00.